2024 "goede voornemens" actie! Kronenburgsingel
515-1 in Arnhem

Fit Like a Boss

Fit Like a Boss
Op weg naar een fitte zomer!

Wil je in 2 maanden een start maken met een gezondere lifestyle, op weg naar je ideale gewicht en je fitter voelen? Dan kan ons team jou daarbij helpen. Wij bieden een all-in programma startende op 30 april, met daarin een voedingsschema, voor jou op maat gemaakt, door een gecertificeerde voedingsconsulente. En meerdere malen per week laagdrempelige trainingssessies in een kleine groep, gericht op spieropbouw en gewichtsverlies. Daarnaast worden er weeg- en meetmomenten georganiseerd om jouw resultaten in kaart te brengen.
De kosten van dit programma zijn € 189,- maar als je je inschrijft vóór 22 april, betaal je slechts:

€ 175,-

Schrijf je nu in, of meld je aan voor een van onze informatieavonden.

Ons Team
Mariska, Hanneke en Mike

Scrol verder voor meer informatie.

Wat bieden wij:
Voeding:
 • Een voedingsplan, voor jou op maat gemaakt op basis van jouw basale stofwisseling, en jouw gewenste doelen.
 • Eenvoudige recepten met gezonde ingrediënten, dus geen ingewikkelde diëten en geen hongergevoel.
 • Toegang tot een voedingslogboek waardoor wij kunnen helpen om jouw doelen efficiënter te bereiken.
 • Tweewekelijkse weeg- en meetmomenten, waardoor jouw resultaten te volgen zijn.

Sport:
 • Twee keer per week Power Fit training, zonder ingewikkelde apparaten, in een kleine groep met gevarieerde deelnemers.
 • Een keer per week een training gericht op vetverbranding, door te wandelen of hard te lopen.
 • Uitleg over oefeningen die thuis gedaan kunnen worden voor extra spieropbouw en aandacht voor “probleemgebieden”.
Sociaal:
 • Een kleine groep deelnemers zorgt ervoor dat wij iedereen individueel kunnen begeleiden en jou de nodige aandacht kunnen geven.
 • Een groepsapp waardoor direct vragen gesteld kunnen worden en waardoor men elkaar kan motiveren.
Wat vragen wij:

Uiteraard zoeken wij mensen die zich hier twee maanden lang voor willen inzetten. Wij zijn er om je te helpen en je de tools aan te reiken, maar je zult het zelf moeten doen.

Het Programma:

De trainingen worden op de volgende momenten gegeven:

 • Maandagavond 19.00 –  20.00 

  Powerfit
  Om de week zijn er aansluitend weegmomenten en extra uitleg over voeding en sporttips

 • Woensdagochtend 09.00 – 10.00

  Powerfit

 • Woensdagavond 19.00 – 20.00

  Vetverbranding d.m.v. lopen (bij genoeg animo)

 • Zaterdagochtend 09.00 – 09.45

  Powerfit

 • Zondagochtend 10.00 – 11.00

  Vetverbranding d.m.v. lopen

Tijdens dit programma kan je zelf kiezen welke 2 powerfit lessen in jouw schema passen en welke looptraining jou het beste uitkomt. Voor het beste resultaat verwachten wij maximale inzet gedurende twee maanden.


**Uitleg Power Fit:

Power Fit is bij ons een circuittraining, waarbij hoge- en lage intensiteit afgewisseld wordt om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Elke maand wordt er een nieuwe serie aan oefeningen klaargezet. Bij elke oefening is het de uitdaging om deze met steeds meer kracht uit te voeren waardoor je de intensiteit verhoogt. Bij elke training moet de oefening in een bepaalde tijd worden afgerond. Hoe vaker men de serie herhaalt des te beter, sneller en krachtiger de oefeningen worden uitgevoerd. Hierna volgt de uitdaging als er tijd of rondes toegevoegd worden. De oefeningen kunnen aangepast worden waardoor deze training voor iedereen toegankelijk is. Het mooiste aan deze training is dat je tijdens de workout vet verbrandt, maar dat deze verbranding ook na het sporten nog doorwerkt.

En nu?

Ben je hierdoor enthousiast geworden, dan kan je je hieronder inschrijven. De inschrijving sluit op 23 april of wanneer het maximale aantal deelnemers (10) is bereikt.
De kosten voor dit programma zijn € 189,- zonder verdere verplichtingen, maar uiteraard bestaat de mogelijkheid om verder te trainen bij onze sportschool Ho Sin Sul.

Meer info nodig?

Mocht je nog verdere informatie willen dan hebben wij twee informatieavonden gepland, waarop het mogelijk is met ons kennis te maken, vragen te stellen en rond te kijken in onze sportschool.
Deze informatieavonden zijn in onze sportschool aan de Kronenburgsingel 515-1:

 • Maandag 16 april 19:30 uur
 • Zaterdag 21 april 19:30 uur
 • De koffie en thee staan dan klaar.

Locatie

Het Team:

Tot slot willen wij ons nog kort even aan jullie voorstellen, en uitleggen waarom wij dit programma hebben opgesteld.

Hanneke Broertjes (voedingsconsulente)

Ik ben Hanneke, 41 jaar. Ik train sinds 3 jaar bij Ho Sin Sul en beoefen onder andere Tang Soo Do. Ik heb het heel erg naar mijn zin en sporten voelt hier als  aangenaam tijdsbedrijf en niet als verplichting. Ik beoefen mijn sport op mijn eigen niveau en word door iedereen met respect behandeld.
Door mijn werk als stewardess heb ik veel te maken gehad met vrouwen die worstelen met hun gewicht, gezondheid en voeding. Ook ik heb meerdere diëten geprobeerd zoals ‘Sonja Bakker’, ‘Forever’ en het ‘South Beach dieet’.  Al deze diëten werkten, maar zodra ik mijn gewicht bereikt had verviel ik weer in oude gewoontes en kwam ik vanzelfsprekend weer op mijn oude gewicht. Door mijn oprechte interesse in voeding, ben ik begonnen met de opleiding BGN gewichtconsulente en heb ik dat eind vorig positief mogen afsluiten.
Samen met Mike Peter en Mariska Kleinhaarhuis is dit concept ontwikkeld. Het is bedoeld om je in 2 maanden de handvatten en leidraad te geven om een andere levensstijl aan te wennen, waarin sport en gezonde voeding de hoofdlijnen zijn. Het is geen dieet, maar een ommekeer, die in de huidige samenleving en in je sociale leven prima toe te passen is en vol te houden.
Natuurlijk heb ik het programma zelf uitgeprobeerd en voel ik me fit en gezond, ik zit lekker in mijn vel en mijn kleren lekker om mij. Het programma is overgegaan in een manier van leven en het gaat vanzelf zonder dat ik daar over na hoef te denken. Ik voel me op geen enkel gebied belemmert en dit kan ik de rest van mijn leven volhouden.

Mariska Kleinhaarhuis (Mental coach & loopbegeleiding)

Ik was 13 toen ik per toeval bij sportschool Ho Sin Sul begon met trainen. En dat is al weer 20 jaar geleden. Inmiddels is er natuurlijk een boel veranderd in mijn leven, maar de sportschool heeft altijd een prominente plek gehad.
Ik ben begonnen met Tang Soo Do, en heb daarin in 2012 mijn zwarte band behaald. Om me daarop voor te bereiden ben ik nóg fanatieker gaan trainen, en ben ik meer op mijn voeding gaan letten, ik wilde immers zo voorbereid mogelijk op de mat staan.
Daarnaast loop ik vanaf jongs af aan al hard. Mijn vader gaf looptraining bij loopgroep Ciko ’66 en ik heb al vroeg de basis geleerd. Tijdens de voorbereiding op de zwarte band heb ik ook mijn loopafstanden uitgebreid om mijn conditie te verhogen.
Dit bleek zo goed te bevallen dat ik de afgelopen jaren steeds langere afstanden ben gaan lopen. Als hoogtepunt (tot nu toe dan) was er de marathon van Rotterdam in 2016. Nu probeer ik minstens 2x per jaar een halve marathon te lopen, en heb al meerdere mensen geholpen om hun loop prestaties te verbeteren.
Hanneke Broertjes en ik trainen samen Tang Soo Do, powerfit, padstraining en we lopen samen hard. Tijdens een van die loopsessies kwamen we op het idee om een programma op te zetten om anderen te kunnen helpen om hun weg te vinden in het sporten en gezonde voeding. Beiden hadden we namelijk ervaren hoe moeilijk het is wijs te worden uit alle verschillende adviezen, meningen en fabels.
Door het aanpassen van mijn voedingspatroon heb ik mijn vetpercentage terug kunnen brengen, zonder mijn spiermassa aan te passen. De aanpassing betekent niet dat ik niet meer snoep, of mezelf af en toe niet op een pizza trakteer, maar het heeft er voor gezorgd dat ik bewustere keuzes maak en af en toe compenseer. Daardoor blijf ik stabiel in mijn metingen en kan ik toch sportief presteren.

Mike Peter (Power Fit instructeur)

Ik ben Mike. Vroeger heb ik altijd aan sport gedaan zoals voetbal en badminton, maar mijn passie heb ik gevonden op 15-jarige leeftijd met een Koreaanse zelfverdedigingskunst genaamd Tang Soo Do. Daarnaast ben ik in de Fitness wereld gedoken en heb alles tot in detail eigen gemaakt. Na veel leesvoer en ervaring opgedaan te hebben door trial en error, heb ik een manier gevonden om mijzelf in balans te krijgen zowel op mentaal als fysiek gebied. In 2011 ben ik de uitdaging aangegaan om met het juiste voedingsplan en trainingsregime een transformatie te ondergaan. Van 17% naar 7% vetpercentage was wel even doorbijten, maar het resultaat mocht er zijn. Dit was een eyeopener om in ieder geval door te gaan. Niet zo extreem als toen, maar wel bewust verder gaan. Lekkerder in mijn vel was dan ook het belangrijkste om door te gaan. Een gezonde body en een veilige toekomst was dan ook een mooie combinatie.
Ik ben sinds 2005 schooleigenaar en hoofdinstructeur van sportschool Ho Sin Sul en geniet volop met het onderrichten van de diverse sporturen, waaronder Power Fit. Een uiterst effectieve methode om kracht (spiermassa) te behouden en vet te verbranden in een prettige sfeer. Het is laagdrempelig en daardoor voor iedereen geschikt.
Samen met het team hebben we dit concept opgesteld en ik ben enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Ik begeleid je graag in de lessen om je doelen te behalen.

neem contact op om je in te schrijven

Meld je aan

Bij inschrijven graag vermelden of je voor het all-in "Fit like a boss" programma gaat of één van de informatie avonden.