1. Traditioneel

Tang Soo Do en Hap Ki Do zijn traditionele gevechtsvormen uit Korea. Ze kunnen beoefend worden als een kunst, een zelfverdediging of als een gevechtsport, maar legt vooral de nadruk op zelfontwikkeling.

Tang Soo Do:

Deze gevechtsvorm kenmerkt zich vooral door zijn veelzijdigheid aan traptechnieken. Je leert het lichaam en geest als een effectief afweermiddel te gebruiken in nagenoeg elk mogelijk situatie. Daarnaast verbeterd u de lichamelijke conditie, zoals uithoudingsvermogen en souplesse. Voor kinderen zijn er aparte groepen gemaakt, die toegespitst is op leeftijd en ervaring.
Vanaf 4 jaar.

Hap Ki Do:

Deze gevechtsvorm kenmerkt zich vooral door zijn veelzijdigheid in klemmen en drukpunten, zonder dat daar veel inspanning mee gemoeid is. Daarnaast leert men op een veilige manier het lichaam te laten vallen. Uzelf veilig stellen, zelfs als er beperkingen zijn in bepaalde bewegingen.
Vanaf 13 jaar.

Lid Bond:
Om examens af te kunnen leggen en deel te kunnen nemen aan evenementen die door de bond worden georganiseerd, moet men zich inschrijven bij de N.T.M.B. (Nederlandse Tang Soo Do Moo Duk Kwan Bond) of bij de N.H.U. (Nederlandse Hap Ki Do Unie). Dit volgt na inschrijving bij onze school.