Onze WERELDKAMPIOENEN TANG SOO DO

Op 4 en 5 augustus vond in London het World Wide Tang Soo Do Family Championships plaats. Bij de kampioenschappen deden ruim 600 deelnemers mee uit o.a. België, Duitsland, Engeland, Schotland, Turkije, Griekenland, Zuid-Afrika, Aruba, Maleisië, Amerika.

De afgelopen maanden is keihard getraind door alle deelnemers en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Uiteindelijk reisden 20 leden van Ho Sin Sul naar London. Individueel behaalden zij maar liefst 36 medailles in de onderdelen sparring, korte stok, lange stok, messenvorm, open hyungs.

12x goud
13x zilver
11x brons

Tycho, Rick en Se-Jin waren gekozen om voor Nederland uit te komen in de categorie teamvormen. Zij hebben een fantastische vorm laten zien en zijn beloond met zilver!

Team Nederland, waarbij in de selectie oa Tycho en Rick zaten, haalden helaas niet de finale maar hebben nu voor het teamsparren kunnen proeven en zien wat hun te wachten staat.

Dit WK was naast zeer succesvol ook een indrukwekkende ervaring voor alle gedreven leerlingen maar ook voor de toeschouwers. Bedankt dat jullie erbij waren om te steunen en te verzorgen! Wederom prachtig om te zien hoe onze Ho Sin Sul familie er samen iets moois van maakt.

De overige foto’s met de individuele uitslagen volgen nog.